Kainuun MK

Santamäki

Osoite: Kivimäentie 790 , Kajaani

Pituus: 6km, 11-14 minutes

Yhteys: Lauri Leinonen 040 845 7065 kainuunmoottorikerho@gmail.com

Maksu 20e paikan päällä käteisellä

MK1. Jouheaa kovapohjaista pätkää. Tienpohjia, vanhaa sorakuoppaa ja polkuja. Välillä tosi vauhdikasta ja helppoa baanaa mutta välissä löytyy mukavaa irtokivikkoa ja onhan siellä polullakin vähän kiveä...

Pari pikku mäkeä, isoille pyörille helppoja mutta kassarilla voi olla pientä haastetta (laitetaan joku kerholainen jeesaamaan "asfalttikasan mäelle".)

Kaksi kierrosta putkeen=MK... Tuttu pätkä viime vuodelta.

MK2. Edellinen toiseen suuntaan, kaksi kierrosta putkeen.

MK3. Crossitesti, 5 kierrosta crossirataa putkeen. Rata uusittu tälle kesää täysin, ja suunta käännetty. Kuva viikon takaisesta Savocupista.

Tämän jälkeen mahdolliset kassarikuskit maalissa mutta voi ajaa vapaasti enemmänkin näitä pätkiä.

MK4. Kivimäen pisin enduropätkä. Välillä pitkiäkin pätkiä nopeaakin polkua ja lyhyitä pyrähdyksiä tienpohjalla mutta lyhyet pätkät liejuista juurakkoa ja HC kivikkoa erottavat todelliset vyölaukkumiehet crossikuskeista Pätkä on haastavahko mutta ei siellä ole kuitenkaan mitään ihmeellistä, niin sanottua suomimantsaa.

Kärki ajaa noin 13min, tässä tulee eroja, se on vahvoilla kuka jaksaa tykittää alusta loppuun ja selviää juurakot ja kivikot läpi niin ettei vauhti pysähdy Tuttu viime vuodelta mutta yksi pikku muutos on tullut, tosin muutos vain 200m pitkä.

MK5. Sama uudestaan. Tässä vaiheessa Hobby maalissa.

MK6. Jatketaan pitkää pätkää mutta vaihdetaan ajosuunta niin että heti alussa on kivinen ylämäki jossa on hyvä sauma sössiä. (Hobitit siis ajaa mäen alamäkeen MK 4&5)

MK7. Sama kun MK6.